Bart Herman TUSSEN ONS gezegd en gezongen

Deze informatie is niet meer actueel!
TUSSEN ONS gezegd en gezongen TUSSEN ONS dekt vele ladingen. Vooreerst de relatie tussen artiest en toeschouwer/hoorder, een band die singer-songwriter Bart Herman hoog in het vaandel draagt. Seizoen na seizoen, show na show wordt zijn publiek, zijn groep vrienden van de rock en roll, groter en groter en dat stemt hem gelukkig. Daarom laat hij wederom iedereen zonder schroom en vol vertrouwen ...

Wanneer

  • zo 28 okt 18
    van 15.00 u tot 17.00 u

Prijs

€ 20,00 (Basistarief: 20,00 €)

Waar

naam
Cultuurfabriek
adres
Stationsstraat 228340 Sijsele

Tickets

Telefoon
0473/78 28 58
e-mail
ticketsbartherman@gmail.com

Contact

website
http://www.bartherman.be

Info

TUSSEN ONS gezegd en gezongen

TUSSEN ONS dekt vele ladingen. Vooreerst de relatie tussen artiest en toeschouwer/hoorder, een band die singer-songwriter Bart Herman hoog in het vaandel draagt. Seizoen na seizoen, show na show wordt zijn publiek, zijn groep vrienden van de rock en roll, groter en groter en dat stemt hem gelukkig. Daarom laat hij wederom iedereen zonder schroom en vol vertrouwen in zijn ziel kijken en geeft hij graag antwoord op de prangende vragen “Hoe gaat het inmiddels tussen mij en haar? Hoe zit het tussen mij en mijn verleden, mijn toekomst, mijn dromen en fantasieën? Is er harmonie of sluipen er af en toe wel eens demonen tussen ons?”.
Antwoorden doet hij met wat hij het beste kan en het liefste doet : zingen en vertellen. Oude en nieuwe liedjes van eigen hand, nu eens om mee te zingen, dan weer om in te verdrinken. En heel af en toe een sluiks uitstapje naar een sluimerend cowboy- en rock and rollverleden, maar dàt blijft uiteraard tussen ons.

Nederlandstalige folk, country, pop en rock and roll

Bart Herman : zang, gitaar, piano en mondharmonica
Bas Bulteel : piano, accordeon
Dirk Naessens : viool, mandoline, gitaar
Mario Vermandel : contrabas

Bron: UiTinVlaanderen.be