David Vandyck 'In concert'

Deze informatie is niet meer actueel!
Na de release van zijn nieuwe album komt David Vandyck nu voor het eerst met een vernieuwde 'In Concert' naar de Cultuurfabriek in Sijsele. Het wordt een onvergetelijk concert vol mooie Nederlandstalige liedjes, echte emoties maar ook pure ambiance! "Ik droom er al lang van om rond te kunnen trekken met een eigen theatertour vol mooie liedjes. Eigen songs, maar ook liedjes van anderen die me ...

Wanneer

  • vr 09 nov 18
    van 20.00 u tot 23.00 u

Prijs

€ 25,00 (Basistarief: 25,00 €; VIP tickets (met waling dinner, champagne,voorbehouden plaatsen en een leuk gadget): 69,00 €)

Waar

naam
Cultuurfabriek
adres
Stationsstraat 228340 Sijsele

Tickets

Telefoon
050351685
e-mail
van.hove.nancy@telenet.be

Info

Na de release van zijn nieuwe album komt David Vandyck nu voor het eerst met een vernieuwde 'In Concert' naar de Cultuurfabriek in Sijsele. Het wordt een onvergetelijk concert vol mooie Nederlandstalige liedjes, echte emoties maar ook pure ambiance!
"Ik droom er al lang van om rond te kunnen trekken met een eigen theatertour vol mooie liedjes. Eigen songs, maar ook liedjes van anderen die me telkens opnieuw ontroeren. Van Toon Hermans tot Marco Borsato, van Dana Winner tot Will Tura, van Blöf tot Brel. Ik kom dus niet alleen letterlijk dichtbij, het zal ook een intiem èn feestelijk concert zijn, dichtbij het publiek! -David

TICKETS:
Categorie A: Zitplaats achter de VIP (25 euro)
(Je ontmoet David Vandyck voor een selfie aan de fanstand)

Categorie B: GOLDEN VIP Ticket (69 euro)
Onze VIP gasten worden om 19u00 verwacht in de foyer van De Cultuurfabriek, waar ze verwelkomt worden met een glaasje champagne of fruitsap. Er mag volgens worden aangeschoven aan het walking-dinner.

Inbegrepen GOLDEN VIP Ticket:
- Voorgerecht (Walking dinner)
- Hoofdgerecht
- Dessertbuffet
- Voorbehouden plaatsen op de eerste rijen
- Je ontmoet David Vandyck voor een selfie-moment aan de fanstand
- Je krijgt een exclusief gadget

Bron: UiTinVlaanderen.be