Capriola di Gioia - La Forza della Natura

Deze informatie is niet meer actueel!
Muziek van Nicola Porpora en Georg Friedrich Händel. Zowel Händel als Porpora dienen te worden beschouwd als de referentiepersonen van de barokopera. Ze componeerden elk een groot aantal opera's waarin ze uitblonken in het uiten van emoties door middel van tekst en muziek. Soms ontroerend en tragisch, soms frivool en speels. Een selectie van briljante muziek met een knipoog naar de ...

Wanneer

  • zo 14 okt 18
    van 11.00 u tot 12.30 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; Abonnement (7 concerten): 70,00 €)

Waar

naam
Stadhuis
adres
Markt8340 Damme

Tickets

Telefoon
050 28 86 10
e-mail
toerisme@damme.be
website
http://www.damme.be/webshop

Info

Muziek van Nicola Porpora en Georg Friedrich Händel. Zowel Händel als Porpora dienen te worden beschouwd als de referentiepersonen van de barokopera. Ze componeerden elk een groot aantal opera's waarin ze uitblonken in het uiten van emoties door middel van tekst en muziek. Soms ontroerend en tragisch, soms frivool en speels. Een selectie van briljante muziek met een knipoog naar de pre-romantiek via de natuur.

Amaryllis Dieltiens (zang), Bart Naessens (klavecimbel), Lidewij Van Der Voort (viool)

Dit concert wordt georganiseerd in de concertreeks Musica Flandrica Damme. Een reeks unieke en intieme concerten in het historische stadhuis van Damme met aansluitend de mogelijkheid tot een lunch in een restaurant in Damme.

Bron: UiTinVlaanderen.be