Beleef de Wijk van de Toekomst

Deze informatie is niet meer actueel!
De voormalige kazerne in Sijsele wordt omgebouwd tot een verrassende nieuwe wijk die wonen, werken en ontspannen combineert. Graag nodigen we je uit op zaterdag 22 september 2018 voor een bezoek en de toelichting van de toekomstplannen. Van 15 tot 19 uur openen we de poorten van de kazerne en verwelkomen de stad en Wvi alle inwoners op het domein. Je dwaalt er door de oude gebouwen en beleeft ...

Wanneer

  • za 22 sep 18
    van 15.00 u tot 19.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Kazerne Sijsele
adres
Dorpsstraat 1888340 Sijsele (Damme)

Info

De voormalige kazerne in Sijsele wordt omgebouwd tot een verrassende nieuwe wijk die wonen, werken en ontspannen combineert. Graag nodigen we je uit op zaterdag 22 september 2018 voor een bezoek en de toelichting van de toekomstplannen.

Van 15 tot 19 uur openen we de poorten van de kazerne en verwelkomen de stad en Wvi alle inwoners op het domein. Je dwaalt er door de oude gebouwen en beleeft op een verrassende manier het verleden, het heden en de toekomst van de site.

Om 17 uur lichten de burgemeester, Wvi en de ontwerpers OTO / Ziegler Branderhorst de toekomstplannen toe.

Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht. Langs de belevingsroute vervullen ze spannende opdrachten en op het einde van hun tocht krijgen ze een leuke verrassing.

Bron: UiTinVlaanderen.be