Yanna en Guy Penson - While my harpsichord gently weeps

Deze informatie is niet meer actueel!
Vader en dochter Penson vormen sinds jaar en dag een dynamisch klavierduo. Zij waren te horen op het Festival Delle Crete Senesi olv Philippe Herreweghe en het Festival de Wallonie (Les nuits de Septembre). Op het programma staat muziek van ondermeer Johann S. Bach, A. Soler en D. Buxtehude, gebracht op twee klavecimbels. Op dit programma zal muziek klinken van J.S. Bach tot The Beatles (met ...

Wanneer

  • zo 10 mrt 19
    van 11.00 u tot 12.30 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; Abonnement (7 concerten): 70,00 €)

Waar

naam
Stadhuis
adres
Markt8340 Damme

Tickets

Telefoon
050 28 86 10
e-mail
toerisme@damme.be
website
http://www.damme.be/webshop

Info

Vader en dochter Penson vormen sinds jaar en dag een dynamisch klavierduo. Zij waren te horen op het Festival Delle Crete Senesi olv Philippe Herreweghe en het Festival de Wallonie (Les nuits de Septembre). Op het programma staat muziek van ondermeer Johann S. Bach, A. Soler en D. Buxtehude, gebracht op twee klavecimbels.

Op dit programma zal muziek klinken van J.S. Bach tot The Beatles (met tussen in o.m. Vivaldi, Buxtehude en Soler), gebracht op twee klavecimbels.

Yanna en Guy Penson (klavecimbel)

Dit concert wordt georganiseerd in de concertreeks Musica Flandrica Damme. Een reeks unieke en intieme concerten in het historische stadhuis van Damme met aansluitend de mogelijkheid tot een lunch in een restaurant in Damme.

Bron: UiTinVlaanderen.be