MéGà feest

Deze informatie is niet meer actueel!
We nodigen iedereen graag uit op ons 2-jaarlijks MéGà Jeugdkoorfeest. Wat mag je deze avond verwachten? Een aperitiefje, lekker eten (lasagnebuffet), dessertbuffet met koffie of thee, sfeer en ambiance en natuurlijk een kleine show waarin de kinderen van de jeugdafdeling en de jongeren van de plusafdeling zich van hun beste kant laten zien en horen. Thema van de avond: Op reis door de tijd. ...

Wanneer

  • za 11 mei 19
    van 19.30 u tot 23.59 u

Prijs

� 22,00 (Basistarief: 22,00 €; kinderen tem 11 jaar: 15,00 €)

Waar

naam
P.c. De Kring
adres
Vredesplein8340 Sijsele (Damme)

Tickets

Telefoon
0474/74.54.29
e-mail
info@megajeugdkoor.be

Info

We nodigen iedereen graag uit op ons 2-jaarlijks MéGà Jeugdkoorfeest. Wat mag je deze avond verwachten? Een aperitiefje, lekker eten (lasagnebuffet), dessertbuffet met koffie of thee, sfeer en ambiance en natuurlijk een kleine show waarin de kinderen van de jeugdafdeling en de jongeren van de plusafdeling zich van hun beste kant laten zien en horen. Thema van de avond: Op reis door de tijd.

Vanaf 19u30 nodigen we jullie graag uit in parochiezaal De Kring naast de kerk, voor een aperitiefje, gevolgd door een lekkere maaltijd.
Na het eten, trakteren we jullie op een streepje muziek, gezongen door de kinderen en jongeren van MéGà Jeugd en MéGà Plus. We nemen jullie dit jaar mee in een reis door de tijd.
Ook de visput zal niet ontbreken voor de allerkleinsten en voor iedereen is er ook nog een leuke tombola met heel wat prijzen.
We sluiten af met een heerlijk dessert! Een avond om niet te missen dus !!
Iedereen die het jeugdkoor een warm hart toedraagt, is van harte welkom. Inschrijven is noodzakelijk!

Bron: UiTinVlaanderen.be