Tamala: winnaars Klara voor beste wereldmuziek CD

Deze informatie is niet meer actueel!
Mola Sylla, Bao Sissoko en Wouter Vandenabeele maken samen een eerste album over Senegal vanuit Amsterdam, Brussel en Gent, een album met een boodschap ook. Met de dwingende stem van Mola Sylla en twee geweldige begeleiders: een akoestische trio waar pure kracht vanuit gaat. Met traditie uit West-Afrika is het toch bovenal een Europees project van nu. Reizigers ('Tamala') tussen Noord en Zuid ...

Wanneer

  • za 02 feb 19

Waar

naam
Cultuurfabriek (Damme)
adres
Stationsstraat 228340 Damme

Info

Mola Sylla, Bao Sissoko en Wouter Vandenabeele maken samen een eerste album over Senegal vanuit Amsterdam, Brussel en Gent, een album met een boodschap ook. Met de dwingende stem van Mola Sylla en twee geweldige begeleiders: een akoestische trio waar pure kracht vanuit gaat. Met traditie uit West-Afrika is het toch bovenal een Europees project van nu. Reizigers ('Tamala') tussen Noord en Zuid inderdaad.

https://www.youtube.com/watch?v=7MESwB4z8N4&feature=youtu.be  https://www.youtube.com/watch?v=0PN_TQWVMaQ Tamala was het eerst bij ons voor een concert in de tuin op 21 juli 2016. En toen was het al duidelijk dat deze combinatie van ster muzikanten goed werkte. Mola Sylla, Bao Sissoko en Wouter Vandenabeele maken samen een eerste album over Senegal vanuit Amsterdam, Brussel en Gent, een album met een boodschap ook. Met de dwingende stem van Mola Sylla en twee geweldige begeleiders: een akoestische trio waar pure kracht vanuit gaat. Met traditie uit West-Afrika is het toch bovenal een Europees project van nu. Reizigers ('Tamala') tussen Noord en Zuid inderdaad. Met deze CD wonnen ze de Klara prijs voor beste Belgische CD. Hoog tijd dus om ze nog eens in Damme een podium te geven in een grotere zaal.