Kerstmarkt Sijsele

Deze informatie is niet meer actueel!
Proef en geniet van de kerstsfeer op de sfeervolle kerstmarkt op zaterdag 15 december. De kerstmarkt begint om 16u en gaat door op het kerkplein in Sijsele. Unizo startte in 2002 met de organisatie van een kerstmarkt op het kerkplein in Sijsele. In 2014 nam KLJ Sijsele de organisatie over. In 2017 liet KLJ Sijsele de organisatie van de jaarlijkse kerstmarkt in Sijsele over aan Winterfeesten ...

Wanneer

  • za 15 dec 18
    van 16.00 u tot 23.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Kerkplein Sijsele
adres
Dorpsstraat 1228340 Sijsele (Damme)

Info

Proef en geniet van de kerstsfeer op de sfeervolle kerstmarkt op zaterdag 15 december. De kerstmarkt begint om 16u en gaat door op het kerkplein in Sijsele.

Unizo startte in 2002 met de organisatie van een kerstmarkt op het kerkplein in Sijsele. In 2014 nam KLJ Sijsele de organisatie over. In 2017 liet KLJ Sijsele de organisatie van de jaarlijkse kerstmarkt in Sijsele over aan Winterfeesten Sijsele. In het overbruggingsjaar 2017 voorzag Jeugdhuis Loco een kersthappening aan hun gebouw. Winterfeesten Sijsele heeft de kerstmarkt in Sijsele in een volledig nieuw concept gestoken waarbij de kerstmarkt deel uitmaakt van een 4-daags winterevenement.

De standhouders zijn lokale handelaars, verenigingen en marktkramers. Er is een ruim aanbod aan producten met voor elk wat wils: wafels, pasta, wulloks, croque monsieurs, jenever, glühwein, chocomelk, verse soep, streekbieren, kerstdecoratie,... De kerstmarkt wordt gezellig aangekleed met een sierlijke overkapping. Ook de kerstman komt langs voor een bezoek omstreeks 20u.

Bron: UiTinVlaanderen.be