Randall Casaer - het is persoonlijk en elke dag meer

Taal loopt als een rode draad doorheen al het artistieke werk van tekenaar en boekenmaker Randall Casaer. Zijn tekeningen zijn vaak 'schetsachtig' en lijken onafgewerkt. Zelf wantrouwt hij gedachten en tekeningen die af zijn, ze ademen en leven in zijn ogen minder dan de ruwe schets. In zijn expo bij IJsberg wil Randall Casaer aan de hand van een steeds groeiende en bewegende eigen selectie ...

Wanneer

  • ma 28 jan 19
    -
    di 28 jan 20

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
IJsberg
adres
Burgstraat 58340 Damme

Info

Taal loopt als een rode draad doorheen al het artistieke werk van tekenaar en boekenmaker Randall Casaer. Zijn tekeningen zijn vaak 'schetsachtig' en lijken onafgewerkt. Zelf wantrouwt hij gedachten en tekeningen die af zijn, ze ademen en leven in zijn ogen minder dan de ruwe schets. In zijn expo bij IJsberg wil Randall Casaer aan de hand van een steeds groeiende en bewegende eigen selectie uit zijn werk, laten zien wat er in zijn hoofd en wereld omgaat. En dat is veel. De teksten en tekeningen van Randall zijn dan ook niet altijd even vrolijk en roepen vaak melancholie, verdriet en nostalgie op bij de toeschouwer.

Tijdens de expo-periode zal Randall op onderstaande dagen aanwezig zijn in het open atelier in IJsberg. Kom gerust langs om hem aan het werk te zien en/of om even met hem van gedachten te wisselen over zijn werk. In de boekshop vind je ook enkele van zijn boeken terug en Randall signeert tijdens de open atelier dagen met veel plezier jouw nieuwe aanwinst.

zaterdag 19 en zondag 20 januari
zaterdag 26 en zondag 27 januari
zaterdag 2 februari
zaterdag 9 en 10 zondag februari
zaterdag 16 en zondag 17 februari
zaterdag 23 en zondag 24 februari
zaterdag 2 en zondag 3 maart
zaterdag 16 en zondag 17 maart
zaterdag 30 en zondag 31 maart

Alle praktische info kan je vinden op www.stichtingijsberg.be

Bron: UiTinVlaanderen.be