expo Randall Casaer - "Het is persoonlijk, elke dag meer"

In de expo-ruimte van de heringerichte oude school in Damme loopt nog tot en met 31 maart de expo 'Randall Casaer. Het is persoonlijk - elke dag meer'. In deze intrigerende expo laat illustrator Randall Casaer aan de hand van een steeds groeiende en bewegende eigen selectie uit zijn werk, zien wat er in zijn hoofd en wereld omgaat. En dat is veel. De expo is tijdens het weekend elke dag van ...

Wanneer

 • di 05 feb 19
  -
  di 31 mrt 20
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  van 11u. tot 18u.
  zondag
  van 11u. tot 18u.

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
IJsberg
adres
Burgstraat 58340 Damme

Info

In de expo-ruimte van de heringerichte oude school in Damme loopt nog tot en met 31 maart de expo 'Randall Casaer. Het is persoonlijk - elke dag meer'.

In deze intrigerende expo laat illustrator Randall Casaer aan de hand van een steeds groeiende en bewegende eigen selectie uit zijn werk, zien wat er in zijn hoofd en wereld omgaat. En dat is veel.

De expo is tijdens het weekend elke dag van 11u tot 18u gratis toegankelijk. In de krokusvakantie is iedereen welkom van woensdag tem zondag, opnieuw telkens van 11u tot 18u. Iedere weekenddag is Randall zelf aanwezig in zijn tijdelijke werkplek, bezoekers kunnen hem dan aan het werk te zien en/of even met hem van gedachten wisselen.

Bron: UiTinVlaanderen.be