Babymassage op Boekstartdag

Deze informatie is niet meer actueel!
Op zaterdag 18 mei kunt u in de hoofdbibliotheek in samenwerking met CM Brugge een gratis sessie babymassage bijwonen. De sessie richt zich tot baby's vanaf 6 weken tot 8 maanden en een ouder of grootouder. Het best ontwikkelde zintuig van jonge baby's is de huid. Naast voeding en verzorging hebben baby's behoefte aan liefdevol geknuffel en gekoester. Babymassage bevordert de lichamelijke en ...

Wanneer

  • za 18 mei 19
    van 14.00 u tot 15.30 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Bibliotheek Damme
adres
Eikelberg 18340 Sijsele (Damme)

Info

Op zaterdag 18 mei kunt u in de hoofdbibliotheek in samenwerking met CM Brugge een gratis sessie babymassage bijwonen. De sessie richt zich tot baby's vanaf 6 weken tot 8 maanden en een ouder of grootouder.
Het best ontwikkelde zintuig van jonge baby's is de huid. Naast voeding en verzorging hebben baby's behoefte aan liefdevol geknuffel en gekoester. Babymassage bevordert de lichamelijke en emotionele ontwikkeling van uw kindje. Het is voor ouder en kind een moment van rust en ontspanning. Bovendien kan het helpen om een drukke baby te kalmeren.
Babymassage is eenvoudig aan te leren. U hebt weinig extra materiaal of speciale kennis nodig om uw baby te masseren. Met wat tips kan u zelf aan de slag. Kom in de bibliotheek zelf ervaren hoe u op een speelse en creatieve manier uw baby kan verwennen. Daarnaast kunt u kennismaken met het aanbod van de bib voor jonge kinderen. De inschrijving voor kinderen tot 18 is gratis. Ook het ontlenen van materialen zoals boekjes en films is gratis.
Wat brengt u mee? Twee grote handdoeken, een verzorgingskussen, luiers en babymassage-olie.
Gratis activiteit maar online inschrijven is verplicht. De plaatsen zijn beperkt!

Bron: UiTinVlaanderen.be