Gezond eten - Gezond ouder worden

Deze informatie is niet meer actueel!
Voordracht door dr. ir. Eric De Maerteleire, auteur van het gelijknamige, bijzonder boeiend boek, dat je doet stilstaan bij onze levensstijl en aanspoort om beter en gezonder te gaan leven. Hij is gepassioneerd door de relatie voeding/gezondheid en verstaat de kunst om dit onderwerp te vertalen naar een voor iedereen toegankelijk niveau. Zijn vele tips integreren in je dagelijks eetpatroon ...

Wanneer

  • wo 09 okt 19
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 3,00 (Basistarief: 3,00 €; niet leden: 6,00 €)

Waar

naam
Cultuurfabriek
adres
Stationsstraat 228340 Sijsele

Contact

Telefoon
050 35 96 66
e-mail
magda.keirse@hotmail.com

Info

Voordracht door dr. ir. Eric De Maerteleire, auteur van het gelijknamige, bijzonder boeiend boek, dat je doet stilstaan bij onze levensstijl en aanspoort om beter en gezonder te gaan leven. Hij is gepassioneerd door de relatie voeding/gezondheid en verstaat de kunst om dit onderwerp te vertalen naar een voor iedereen toegankelijk niveau. Zijn vele tips integreren in je dagelijks eetpatroon kunnen bijdragen aan je levenskwaliteit. Immers, met "gezond eten" kun je nooit te vroeg starten. Wat kun je doen om gezond(er) oud(er) te worden? Wat zijn de grootste problemen met ons westers voedingspatroon?
Hippocrates, de vader van de geneeskunde, sprak al de wijze woorden: "laat voeding uw medicijn zijn, en medicijn uw voeding".

Bron: UiTinVlaanderen.be