Concert Sarah D'Hondt AFGELAST

Sarah D'Hondt, 35 jarig rijk zangtalent bekend als de Nachtegaal van Gent staat al meer dan 10 jaar op de planken en verovert & betovert dit keer de Cultuurfabriek. Sarah D'Hondt grossiert in Franse, Duitse en Spaanse songs. Deze persoonlijke performance van de Gentse zangeres met Brugse roots wil via haar zang zorgen voor mensen, iets geven, misschien troost, een herinnering, even ...

Wanneer

  • za 11 apr 20
    van 20.00 u tot 22.00 u

Waar

naam
Cultuurfabriek
adres
Stationsstraat 228340 Sijsele

Tickets

Telefoon
050 35 05 74

Info

Sarah D'Hondt, 35 jarig rijk zangtalent bekend als de Nachtegaal van Gent staat al meer dan 10 jaar op de planken en verovert & betovert dit keer de Cultuurfabriek.

Sarah D'Hondt grossiert in Franse, Duitse en Spaanse songs. Deze persoonlijke performance van de Gentse zangeres met Brugse roots wil via haar zang zorgen voor mensen, iets geven, misschien troost, een herinnering, even ontsnappen...Maar ook de anderstalige liederen worden aangevuld met Nederlandse kleinkunst o.a. De zotte morgen van Zjef Vanuytsel.
Pareltjes en diamantjes worden muzikaal gebracht op een bedje van liefdevol genieten. Mooie muziek en meezingen met als klap op de vuurpijl het zelfgeschreven Nederlandstalig nummer Het Dorp waarbij ze haar eigen dorp bezingt: die plek van weleer want ze houdt van echte dingen en mensen die echt zijn worden haar beste publiek.
Een avond in de lente om U tegen te zeggen...want ook met muzikale ondersteuning van puike muzikanten als decor !

Bron: UiTinVlaanderen.be