Mesh-Art Kunstenfestival

Deze informatie is niet meer actueel!
Dit is het eerste kunstenfestival van het kunstcollectief KrakK onder de naam Mesh-Art. De letterlijke vertaling van 'Mesh' is 'maas' en met de naam Mesh-Art wil het collectief KrakK verwijzen naar het vormen van een netwerk. Het projectmatige van tentoonstellingen die KrakK organiseert, impliceert dat ze een netwerk tussen de verschillende actoren moeten vormen: namelijk tussen de kunstenaars ...

Wanneer

  • zo 30 jun 19
    -
    zo 28 jul 19

Waar

naam
Broederklooster
adres
Bradericplein 188340 Sijsele (Damme)

Contact

website
http://www.mesh-art.be

Info

Dit is het eerste kunstenfestival van het kunstcollectief KrakK onder de naam Mesh-Art. De letterlijke vertaling van 'Mesh' is 'maas' en met de naam Mesh-Art wil het collectief KrakK verwijzen naar het vormen van een netwerk. Het projectmatige van tentoonstellingen die KrakK organiseert, impliceert dat ze een netwerk tussen de verschillende actoren moeten vormen: namelijk tussen de kunstenaars van KrakK zelf, met de uitgenodigde kunstenaars, met de verenigingen die zorgen voor de infra-structuur, de publiciteitsmakers, de overheidsdiensten, vrijwilligers, sponsors, enz.

Dit jaar is het thema van het kunstenfestival Mesh-Art: invloed. Wat is de invloed vanuit de media, wat is de invloed die de mens uitoefent op de natuur, wat is de invloed van de politiek, van organisaties, van sociale media?
Opening zondag 30 juni om 11u

Bron: UiTinVlaanderen.be