The Goldbergvariaties, BWV 988 : Cultuurfabriek op stap

Anne Teresa De Keermaeker / Pavel Kolesnikov solo in de nieuwe Rosas-creatie In de Goldbergvariaties exploreert Bach in een spel van variaties, canons en fuga's de mogelijkheden van een muzikaal thema. Samen met pianist Pavel Kolesnikov brengt Anne Teresa De Keersmaeker de grote bezetting van De zes Brandenburgse Concerten, haar vorige creatie op Bach, terug tot een schoolvoorstelling. Met één ...

Wanneer

  • wo 10 jun 20
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

€ 35,00 (Basistarief: 35,00 €)

Waar

naam
Cultuurfabriek
adres
Stationsstraat 22, Sijsele8340 Sijsele (Damme)

Tickets

Telefoon
050 28 84 55
e-mail
vrijetijd@damme.be
website
http://www.damme.be/webshop

Info

Anne Teresa De Keermaeker / Pavel Kolesnikov solo in de nieuwe Rosas-creatie

In de Goldbergvariaties exploreert Bach in een spel van variaties, canons en fuga's de mogelijkheden van een muzikaal thema.
Samen met pianist Pavel Kolesnikov brengt Anne Teresa De Keersmaeker de grote bezetting van De zes Brandenburgse Concerten, haar vorige creatie op Bach, terug tot een schoolvoorstelling. Met één aria en dertig variaties daagt de muziek de dans uit tot dezelfde oefening: het vinden van een vorm in voortdurende verandering. Voor De Keersmaeker betekent het een uitnodiging om de afgelegde weg en de vragen van vandaag samen te brengen in de blijvende zoektocht naar haar eigen danstaal.

Deze voorstelling vindt plaats in concertgebouw van Brugge. Er zal iemand van de cultuurdienst aan de deur staan met de kaartjes.

Bron: UiTinVlaanderen.be