Cosi - Deschonecompagnie & Muziektheater Transparant

Op de scène verschijnen twee acteurs, twee klassieke zangers, een pianist en een violiste. Met muziek en tekst uit Mozart en Da Ponte's opera Cosi fan tutte, filosoferen en discussiëren de spelers samen over het bestaan van fysieke trouw. Don Alfonso, een filosoof en tevens de pianist, beweert tegen twee jongemannen dat hun geliefden hen niet trouw kunnen blijven. De mannen eisen tegenbewijs ...

Wanneer

  • do 27 feb 20
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

€ 19,00 (Basistarief: 19,00 €; VBK: 16,00 €)

Waar

naam
Cultuurfabriek
adres
Stationsstraat 228340 Sijsele

Tickets

Telefoon
050 28 84 55
e-mail
vrijetijd@damme.be
website
http://www.damme.be/webshop

Info

Op de scène verschijnen twee acteurs, twee klassieke zangers, een pianist en een violiste. Met muziek en tekst uit Mozart en Da Ponte's opera Cosi fan tutte, filosoferen en discussiëren de spelers samen over het bestaan van fysieke trouw. Don Alfonso, een filosoof en tevens de pianist, beweert tegen twee jongemannen dat hun geliefden hen niet trouw kunnen blijven. De mannen eisen tegenbewijs en zetten samen met hem een experiment op.
Despina, de kamermeid en violiste, laat op haar beurt de vrouwen kennismaken met de vrije liefde. Geeft het resultaat Don Alfonso gelijk? En sterker nog : valt de liefde wel in een structuur te gieten?

Regie, tekstbewerking en concept Tom Goossens
Muzikale leiding Wouter Deltour
Spel: Carine van Bruggen, Arne Luiting, Annelies Van Gramberen, Jokke Martens, Clara Cleymans, Wouter Deltour

Bron: UiTinVlaanderen.be