Confituur en chutney maken

Deze informatie is niet meer actueel!
Zelfgemaakt smaakt zoveel beter! Verschillende fruit- of groentensoorten mengen, kruidig of zoet… er zijn heel wat opties om lekkere confituur of chutney te maken, naast de klassiekers. Tijdens deze workshop gaat Frank Dehens uitgebreid in op de verschillen tussen gelei, confituur, marmelade en chutney. Ook de soorten suikers/zoetstoffen en het gebruik ervan komen aan bod. Hij demonstreert hoe ...

Wanneer

  • wo 16 okt 19
    van 19.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 30,00 (Basistarief: 30.00€;Sociale prijs: 6.00€)

Waar

naam
De Cultuurfabriek
adres
Stationsstraat 228340 Sijsele

Info

Zelfgemaakt smaakt zoveel beter! Verschillende fruit- of groentensoorten mengen, kruidig of zoet… er zijn heel wat opties om lekkere confituur of chutney te maken, naast de klassiekers. Tijdens deze workshop gaat Frank Dehens uitgebreid in op de verschillen tussen gelei, confituur, marmelade en chutney. Ook de soorten suikers/zoetstoffen en het gebruik ervan komen aan bod. Hij demonstreert hoe je best te werk gaat en uiteraard kan er ook geproefd worden. 

In samenwerking met Stadsbestuur Damme