TUINVIVENCIA ' Nostalgie naar Liefde ' met groots kampvuur

Deze informatie is niet meer actueel!
JA, het is zomer ! En wat is er nu leuker dan samen te dansen in de tuin ? Tijd om je een prachtige zomervivencia voor te stellen. Wij zijn te gast bij bloemenkunstenares en decorateur Katrien Vandierendonck, Antwerpse Heirweg 52, Sijsele-Damme. Midden in de velden kan je genieten van een verrassend natuurpareltje van 7.500 ha. PROGRAMMA Verwelkoming vanaf 18u. Je kan in de tuin genieten van ...

Wanneer

  • vr 16 aug 19
    van 18.00 u tot 23.00 u

Prijs

€ 25,00 (Basistarief: 25,00 €)

Waar

naam
Antwerpse Heirweg 52
adres
Antwerpse Heirweg 528340 Sijsele (Damme)

Info

JA, het is zomer ! En wat is er nu leuker dan samen te dansen in de tuin ? Tijd om je een prachtige zomervivencia voor te stellen.

Wij zijn te gast bij bloemenkunstenares en decorateur Katrien Vandierendonck, Antwerpse Heirweg 52, Sijsele-Damme. Midden in de velden kan je genieten van een verrassend natuurpareltje van 7.500 ha.

PROGRAMMA

Verwelkoming vanaf 18u.

Je kan in de tuin genieten van vele mooie plekjes, even de sfeer opsnuiven, ruiken, wandelen, even stil te staan, ademen en uiteraard DANSEN !


Om 19u worden we uitgenodigd door de appelbloesems om samen onze vivencia te dansen. In de natuur dansen is gewoon zalig ! Biodanza is de dans van het leven en het thema voor deze avond is ' Nostalgie naar liefde ' . Benieuwd ?
Biodanza nodigt je uit om te vertrouwen op je ware natuur.Na de vivencia worden we verwend met warme dranken en versnaperingen.

De dagen worden al wat korter in augustus. Daarom kunnen we om 21u genieten van een groots kampvuur.


Om 23u ronden we de avond af, verzadigd van blijheid, vriendschap en liefde.

WANNEER

Vrijdagavond 16 augustus 2019
Nieuwe mensen ontmoeten, blij weerzien, samen het leven vieren.

Prijs : € 25

Bron: UiTinVlaanderen.be