Landelijk feest 2019

Deze informatie is niet meer actueel!
Naar jaarlijkse gewoonte, organiseert het feestcomité van Vivenkapelle de dorpsdagen in Vivenkapelle. Dit jaar zijn we aan ons 41ste editie toe. Op 17 augustus is er een tractorwijding. Zowel jonge als oudere tractoren zijn welkom om 19u30 aan het Bradericplein. Op zondag 18 augustus vindt er in de voormiddag een oltimer tractorrally plaats. Daarna loopt de dorpsdag gewoon door. Zo zijn er ...

Wanneer

  • zo 18 aug 19
    van 09.00 u tot 23.59 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Vivenkapelle
adres
Bradericplein8340 Damme

Info

Naar jaarlijkse gewoonte, organiseert het feestcomité van Vivenkapelle de dorpsdagen in Vivenkapelle. Dit jaar zijn we aan ons 41ste editie toe.
Op 17 augustus is er een tractorwijding. Zowel jonge als oudere tractoren zijn welkom om 19u30 aan het Bradericplein.
Op zondag 18 augustus vindt er in de voormiddag een oltimer tractorrally plaats.
Daarna loopt de dorpsdag gewoon door. Zo zijn er ondermeer landbouwactiviteiten met het oldtimer ploegen, demonstratie met boerepaarden, variatie van neerhofdieren en geiten, gratis ponyritten, eet – en drankkraampjes, animatie voor jong en oud, gekke fietsen, een tentoonstelling i.v.m. 100 jaar Boerenbond/ landelijk Gilde Vivenkapelle, patchwork, garnalen pellen, wol spinnen,…
Daarnaast zijn er ook diverse optredens van oa de enige echte Garry Hagger. Verder zal ook Kylan uit 'the voice kids 2018' liedjes brengen.
En omdat we in Vivenkapelle over heel wat talent beschikken, wordt er dit jaar ook een talentenshow, 'Vivens got talent' georganiseerd waarbij alle kinderen uit Vivenkapelle hun groot talent kunnen tonen op het podium tijdens het landelijk feest.

Bron: UiTinVlaanderen.be