Familie- en conceptopstellingen - infomoment en reeks

Wat werkt er op jouw systeem? Emovation organiseert de 7de reeks van: Groeien in verbinding - Familie- en conceptopstellingen Na het succes van de voorbije 6 jaar willen we een nieuwe 6-delige reeks in de lijn van onze eigen evolutie herdenken. Kom alvast naar ons gratis infomoment op vrijdag 2 september 2019 om 19.00 uur. We delen onze levens- en professionele ervaring via een live-opstelling ...

Wanneer

  • zo 19 apr 20
    van 13.30 u tot 17.00 u

Prijs

€ 295,00 (Basistarief: 295,00 €)

Waar

naam
Het Gesprek
adres
Damse Vaart-Oost 13, 8340 Hoeke, België8340 Hoeke (Damme)

Tickets

e-mail
emily@emovation.be

Info

Wat werkt er op jouw systeem?

Emovation organiseert de 7de reeks van:

Groeien in verbinding - Familie- en conceptopstellingen


Na het succes van de voorbije 6 jaar willen we een nieuwe 6-delige reeks in de lijn van onze eigen evolutie herdenken.

Kom alvast naar ons gratis infomoment op vrijdag 2 september 2019 om 19.00 uur. We delen onze levens- en professionele ervaring via een live-opstelling met de aanwezigen, zodat we jullie kunnen overtuigen dat een opstelling een zeer doeltreffend middel is om sterk en authentiek in het leven te staan. Helemaal jezelf zijn en een vervullend leven leiden: het ligt binnen je bereik!


Samen groeien via familieopstellingen

We verlaten de klassieke familieopstelling en trekken opstellingen verder open naar concepten, ideeën, structuren en rituelen. We gaan voor groei en diepgang met als doel je draagkracht te versterken, obstakels op te ruimen en ontspannen in het leven te staan.

We zijn een gesloten en veilige groep voor 6 zondagnamiddagen. Je groei wordt tijdens dit traject gevoed door het versterkend systeem van de groep en wat lichaamswerk. We plannen 1 namiddag buiten op de paardenweide, waar de kudde ons kan bijstaan in ons groei- en opstellingswerk.


Experts Eliane Savels en Riet De Groote nemen je mee in een boeiende wereld van zelfreflectie, waar levensthema's worden aangekaart en persoonlijke groei centraal staat.


Eliane Savels
psychotherapeute, relatietherapeute, healer en reikimaster
www.elianesavels.be

Riet De Groote
orthopedagoge, nlp-experte en coach


Waar
Praktijk Het Gesprek
Damse Vaart Oost 13, 8340 Hoeke
De laatste namiddag gaat door op de ranch bij Katy Bartels, Pinstraat 2, Oedelem

Wanneer
Infomoment: vrijdag 27 september om 19.00 uur
De reeks: 6 zondagnamiddagen van 13.30 tot 17.00 uur: 20 oktober, 17 november, 15 december 2019, 19 januari, 15 maart en 19 april 2020.

We werken met een vaste groep van minimum 10 en maximum 15 deelnemers. Inschrijven kan alleen voor de hele reeks, niet per afzonderlijke namiddag, om de continuïteit van de groep te behouden.

Inschrijven
Voor inschrijving en info kan je terecht bij Emovation, emily@emovation.be.
De prijs voor de reeks is 295,00 euro.
Je inschrijving is geldig na betaling.

- Er zijn maar enkele plaatsen meer vrij -


Welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be