In het spoor van ikigai

Deze informatie is niet meer actueel!
In het spoor van ikigai is een inspirerend reisverhaal naar wat echt telt in het leven. Warm, kwetsbaar, kritisch, grappig. Confronterend, maar nooit zwaar op de hand. Aan de hand van ideeën, verhalen en geluidsfragmenten uit haar gelijknamige boek neemt Christina Van Geel u mee naar het Griekse eiland Ikaria, het eiland waar mensen vergeten te sterven. En nog belangrijker: waar ze niet ...

Wanneer

  • zo 22 sep 19
    van 10.00 u tot 11.30 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Bibliotheek Damme
adres
Eikelberg 18340 Sijsele (Damme)

Info

In het spoor van ikigai is een inspirerend reisverhaal naar wat echt telt in het leven. Warm, kwetsbaar, kritisch, grappig. Confronterend, maar nooit zwaar op de hand. Aan de hand van ideeën, verhalen en geluidsfragmenten uit haar gelijknamige boek neemt Christina Van Geel u mee naar het Griekse eiland Ikaria, het eiland waar mensen vergeten te sterven. En nog belangrijker: waar ze niet vergeten te leven.
In het spoor van ikigai vertelt haar persoonlijke zoektocht naar wat echt telt en haar kennismaking met de zin en onzin van 'ikigai'. Doorheen de lezing hoort u echo's over het onderwerp van filosofen, dichters en levenskunstenaars (o.a. Dirk De Wachter, Leo Bormans, Alicja Gescinska, Johan Braeckman en Stef Bos) en flarden muziek en poëzie. Een totaalervaring die uw blik scherper stelt op wat echt telt in uw leven en die u een reden geeft om voor op te staan.

Christina Van Geel werkte onder meer voor Radio 1 en voor Radio Nostalgie. De voorstelling is gebaseerd op Christina's nieuwste boek.

Achteraf trakteren we u op een aperitiefje in de tuin van de bib.
Zondag 22 september 2019 om 10 uur
Hoofdbibliotheek, Eikelberg 1, 8340 Sijsele
Gratis activiteit

Bron: UiTinVlaanderen.be