Guy Penson - Vier Jaargetijden AFGELAST

Dit concert werd afgelast. Het 'arrangeren' van muziek was een zeer courante praktijk in de barok, een praktijk waaraan de musici van deze tijd zich zonder scrupules durfden te wagen. Dit meesterwerk van Vivaldi wordt gespeeld in een eigenzinnige bewerking voor blokfluit, klavecimbel en gitaar. De virtuoze solopartij wordt in deze bewerking toevertrouwd aan blokfluit en het orkest aan ...

Wanneer

  • zo 12 apr 20
    van 11.00 u tot 12.30 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €)

Waar

naam
Stadhuis
adres
Markt8340 Damme

Contact

Telefoon
050 28 86 10
Telefoon
toerisme@damme.be
website
http://www.visitdamme.be/musicaflandrica

Info

Dit concert werd afgelast.

Het 'arrangeren' van muziek was een zeer courante praktijk in de barok, een praktijk waaraan de musici van deze tijd zich zonder scrupules durfden te wagen.
Dit meesterwerk van Vivaldi wordt gespeeld in een eigenzinnige bewerking voor blokfluit, klavecimbel en gitaar. De virtuoze solopartij wordt in deze bewerking toevertrouwd aan blokfluit en het orkest aan klavecimbel en gitaar.

Guy Penson (klavecimbel), Ruth Van Killegem (blokfluit), Jona Kasteleyn (gitaar)

Dit concert wordt georganiseerd in de reeks Musica Flandrica Damme. Een reeks intieme concerten in het stadhuis van Damme en de Onze-Lieve-Vrouw-Geboorte en Heilige Philippuskerk in Vivenkapelle.

Aansluitend op het concert kan je ook steeds genieten van een heerlijke lunch. Kijk op www.visitdamme.be/musicaflandrica voor meer informatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be