Les Goûts-Authentiques - Stabat Mater

Deze informatie is niet meer actueel!
De veel te vroeg gestorven Pergolesi schreef dit iconische werk in zijn laatste levensjaar, waarbij hij op een wel heel indringende wijze het verdriet van Maria - lees: het universele moederleed - verklankt. Als opmaat voor Kerstmis start dit concert met een aantal vocale en instrumentale stukken gebaseerd op de wondermooie immer dwalende melodie van Une Vierge Pucelle. Jan Devlieger (orgel), ...

Wanneer

  • zo 08 dec 19
    van 11.00 u tot 12.30 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €)

Waar

naam
kerk van Vivenkapelle
adres
Kerk8340 Damme

Contact

Telefoon
toerisme@damme.be
Telefoon
050 28 86 10
website
http://www.visitdamme.be/musicaflandrica

Info

De veel te vroeg gestorven Pergolesi schreef dit iconische werk in zijn laatste levensjaar, waarbij hij op een wel heel indringende wijze het verdriet van Maria - lees: het universele moederleed - verklankt.

Als opmaat voor Kerstmis start dit concert met een aantal vocale en instrumentale stukken gebaseerd op de wondermooie immer dwalende melodie van Une Vierge Pucelle.

Jan Devlieger (orgel), Anne De Prest (sopraan), Clint van der Linde (contratenor)

Dit concert wordt georganiseerd in de reeks Musica Flandrica Damme. Een reeks intieme concerten in het stadhuis van Damme en de Onze-Lieve-Vrouw-Geboorte en Heilige Philippuskerk in Vivenkapelle.

Aansluitend op het concert kan je ook steeds genieten van een heerlijke lunch. Kijk op www.visitdamme.be/musicaflandrica voor meer informatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be