Tandemtour Damme

Van op een tandem ontdek je, samen met een ervaren gids, de Zwinstreek in duo's. Je vertrekt in Damme voor een rit door de Zwinstreek ten Noorden van Damme, krijgt onderweg enkele leuke opdrachtjes en brengt ook een bezoek aan het For Freedom Museum in Ramskapelle. Een ticket voor deze tandemtour kost € 15,00. De tocht duurt ongeveer twee uren en 30 minuten en is ca. 24 km lang. Inschrijving ...

Wanneer

  • za 21 sep 19
    van 09.30 u tot 12.00 u

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: 15,00 €)

Waar

naam
Markt
adres
Marktplein8340 Damme

Contact

Telefoon
050 28 86 10
e-mail
toerisme@damme.be

Info

Van op een tandem ontdek je, samen met een ervaren gids, de Zwinstreek in duo's. Je vertrekt in Damme voor een rit door de Zwinstreek ten Noorden van Damme, krijgt onderweg enkele leuke opdrachtjes en brengt ook een bezoek aan het For Freedom Museum in Ramskapelle.

Een ticket voor deze tandemtour kost € 15,00. De tocht duurt ongeveer twee uren en 30 minuten en is ca. 24 km lang.

Inschrijving voor deze wandeling is verplicht en kan via www.damme.be/webshop of via de balie van Visit Damme t/m donderdag 19/9.

Dit evenement wordt georganiseerd i.h.k.v. de Week van de Zwinstreek. Tijdens deze week zijn er meer dan 40 verschillende activiteiten te beleven die draaien om de rijke natuur, cultuur, historie , streek- en hoeveproducten die de Zwinstreek rijk is. Ontdek ze allemaal op www.weekvandezwinstreek.eu.

Bron: UiTinVlaanderen.be