Gratis fairtradefilm 'Sir'

Deze informatie is niet meer actueel!
De werkgroep Damme fairtradegemeente organiseert elk jaar tijdens de geschenkenbeurs van Oxfam Werelwinkel een gratis filmvoorstelling. Dit jaar koos ze de film 'Sir'. Achteraf kunt u genieten van een fair hapje en drankje. Sir vertelt het verhaal van de jonge weduwe Ratna die als huishoudster werkt bij Ashwin, een zoon van een rijke familie uit Mumbai. Op het eerste zicht lijkt het leven van ...

Wanneer

  • za 07 dec 19
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Cultuurfabriek
adres
Stationsstraat 228340 Sijsele

Contact

Telefoon
050 28 87 63

Info

De werkgroep Damme fairtradegemeente organiseert elk jaar tijdens de geschenkenbeurs van Oxfam Werelwinkel een gratis filmvoorstelling.
Dit jaar koos ze de film 'Sir'. Achteraf kunt u genieten van een fair hapje en drankje.

Sir vertelt het verhaal van de jonge weduwe Ratna die als huishoudster werkt bij Ashwin, een zoon van een rijke familie uit Mumbai. Op het eerste zicht lijkt het leven van Ashwin perfect maar al snel blijkt dat hij niet het leven leidt dat hij zelf zou willen. De koppige Ratna laat zich echter niet weerhouden door haar achtergrond en omgeving. Ze blijft hard werken voor een betere toekomst. Terwijl hun werelden samenkomen en de aantrekkingskracht tussen de twee overduidelijk is, lijkt een gelijkwaardig leven samen niet tot de mogelijkheden te behoren. Met dit fraai en realistisch drama wil de Indiase regisseur Rohena Gera de misstanden van het kastensysteem in haar geboorteland onder de aandacht brengen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

foto: Sir

Categorie

Organisatie

naam
Fairtradegemeente Damme in samenwerking met OxfamWereldwinkel Damme/Sijsele
Alle activiteiten

Deel deze pagina