Dans met het paard. Van stress naar ontspanning

Van stress naar ontspanning - Laat los wat je afremt en ontwikkel wat jou groter maakt! Tijdens deze ervaringsworkshop leren we verschillende vormen van stress herkennen, samen met hun triggers. Je gaat op verkenningstocht naar wat JOU spanningen bezorgt en waarom. Je krijgt tips en technieken mee om deze los te laten en een gezonde(re) balans in je leven te ontwikkelen. De paarden - meesters ...

Wanneer

  • za 25 apr 20
    van 09.30 u tot 17.00 u

Prijs

€ 125,00 (Basistarief: 125,00 €)

Waar

naam
A MA ZON Nature's Spirit vzw
adres
Rijckeveldestraat 18340 Sijsele (Damme)

Contact

Telefoon
056 62 13 40
website
http://www.ccdeschakel.be

Info

Van stress naar ontspanning - Laat los wat je afremt en ontwikkel wat jou groter maakt!
Tijdens deze ervaringsworkshop leren we verschillende vormen van stress herkennen, samen met hun triggers.
Je gaat op verkenningstocht naar wat JOU spanningen bezorgt en waarom. Je krijgt tips en technieken mee om deze los te laten en een gezonde(re) balans in je leven te ontwikkelen. De paarden - meesters in lichaamstaal - maar ook intuïtieve oefeningen en creatieve expressie kunnen daarbij helpen.
Je krijgt een gevarieerde mix van spiegelende ontmoetingen met paarden, creatieve expressie, intuïtief spel, open communicatie en eerlijke feedbackmomenten.
De paardenopdrachten gaan uitsluitend naast het paard door, er wordt niet gereden. Ervaring met paarden is dan ook helemaal niet vereist. Heb je angst voor paarden, dan is dit een gelegenheid om er op een heel veilige manier kennis mee te maken en er echt contact mee te krijgen.
Olga Bosmans brengt haar lichaamsgericht, intuïtieve ervaring als stress en burn-out coach in. Saskia Dobbelaere (A MA ZON vzw) begeleidt vanuit haar rijke ervaring in het werken en coachen met paarden.
De activiteiten gaan in openlucht door op de terreinen van A MA ZON vzw aan de rand van het mooie Ryckeveldebos in Sijsele-Damme.

Wanneer: za 25 april
Uren: 09.30u - 17.00u
Begeleiding: Olga Bosmans en Saskia Dobbelaere
Materiaal: stevige schoenen en desgevallend regenkleding meebrengen
Prijs: € 125 (koffie, thee en versnaperingen inbegrepen; lunchpakket zelf meebrengen)
Locatie: A MA ZON Nature's Spirit vzw - Rijckeveldestraat 1 - 8340 Sijsele-Damme
Eigen vervoer
Samenwerking tussen CC De Schakel en A MA ZON vzw

Bron: UiTinVlaanderen.be