'T GROOT LOT - De Komedie Compagnie

VEEL LACH VOOR WEINIG GELD Dirk Van Vooren speelt Alain De Vlieger, een lusteloze maar brave kantoorbediende van middelbare leeftijd; zijn vrouw, Sylvie (gespeeld door Vicky Florus), eveneens uitgeblust, is huisvrouw en compleet vastgeroest in hun saaie alledaagse leventje. Op weg van het werk naar huis verwisselt Alain per ongeluk zijn koffertje met dat van een Russische gangster. Hij opent ...

Wanneer

  • za 06 feb 21
    van 20.00 u tot 23.00 u

Prijs

€ 23,00 (Basistarief: 23,00 €)

Waar

naam
Cultuurfabriek
adres
Stationsstraat 228340 Sijsele

Tickets

Telefoon
0471 32 80 87

Info

VEEL LACH VOOR WEINIG GELD

Dirk Van Vooren speelt Alain De Vlieger, een lusteloze maar brave kantoorbediende van middelbare leeftijd; zijn vrouw, Sylvie (gespeeld door Vicky Florus), eveneens uitgeblust, is huisvrouw en compleet vastgeroest in hun saaie alledaagse leventje.

Op weg van het werk naar huis verwisselt Alain per ongeluk zijn koffertje met dat van een Russische gangster. Hij opent de koffer in een plaatselijk café en ontdekt daarin tien miljoen euro. Vanaf dat moment wil hij alleen nog maar zijn oude leventje van hard werken ruilen voor nietsdoen, het geld meenemen en zo snel mogelijk samen met zijn vrouw vluchten.

Thuisgekomen wacht Alain echter een verrassingsverjaardagsfeestje met een bevriend koppel (gespeeld door Christophe Stienlet en Helga Van der Heyden) dat Sylvie in het geniep aan het voorbereiden was. Hij boekt heel impulsief meteen een vlucht naar de Braziliaanse zon en belt een taxi voor 2! Voor ze echter kunnen vertrekken komen de vrienden toe en dagen er ook heel wat onverwachte figuren op.

Het begin van een dolle avond met onverwachte wendingen!

Cast: Dirk Van Vooren, Vicky Florus, Christophe Stienlet, Helga Van der Heyden, Dirk Lavrysen, Peter Van Asbroeck, Maarten Bosmans en Frank Hofmans

Regie: Dirk Lavrysen
Auteur: Ray Cooney

Bron: UiTinVlaanderen.be