Open atelier: Claude Dendauw

Beeldend kunstenaar Claude Dendauw komt naar IJsberg. Hij zal er enerzijds aanwezig zijn om over hun beeldend werk in de tentoonstelling 'Parazart #1' te spreken, anderzijds doopt hij de ruimte om tot zijn atelier. Kom gerust langs om hem aan het werk te zien en/of om even van gedachten te wisselen. Van 14u tot 17u. Voor 'Parazart #1' werd Peter Troucheau samen met Claude Dendauw uitgenodigd. ...

Wanneer

  • wo 15 apr 20
    van 14.00 u tot 17.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
IJsberg
adres
Burgstraat 58340 Damme

Info

Beeldend kunstenaar Claude Dendauw komt naar IJsberg. Hij zal er enerzijds aanwezig zijn om over hun beeldend werk in de tentoonstelling 'Parazart #1' te spreken, anderzijds doopt hij de ruimte om tot zijn atelier. Kom gerust langs om hem aan het werk te zien en/of om even van gedachten te wisselen.

Van 14u tot 17u.

Voor 'Parazart #1' werd Peter Troucheau samen met Claude Dendauw uitgenodigd. Bij Troucheau gaat het om een 'ateliersetting' waarin zijn grafisch werk te zien is, van Dendauw zien we sculpturaal werk.

Claude Dendauw volgde een opleiding grafische kunsten aan KASK in Gent en geeft les aan de kunsthumaniora in Ninove. Hier in IJsberg brengt hij een combinatie van oude en recente creaties en in situ werk. “A story of bittersweet memories of unexpected but important things that have happened in a lifetime” vat zijn werk samen en slaat op de toevallige ontmoetingen en onwillekeurige contacten die ontstaan in zijn artistieke carrière en die hebben geleid tot interessante artistieke samenwerkingen.

Bron: UiTinVlaanderen.be