Het Prethuis met De Contactspeurder

Raf heeft sinds kort een nieuwe baan, hij maakt deel uit van het contactonderzoeksteam van het Agentschap zorg en gezondheid. Hij moet mensen telefonisch benaderen om hun recente contacten op te vragen. Dit blijkt echter niet zo simpel. Heel wat mensen zijn niet onmiddellijk bereid hieraan mee te werken. Of vinden voorlopig de tijd niet en vragen een ander moment terug te bellen om vervolgens ...

Wanneer

  • vr 04 dec 20
    van 20.00 u tot 21.15 u
  • zo 06 dec 20
    van 15.00 u tot 16.15 u

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: 18,00 €)

Waar

naam
Cultuurfabriek
adres
Stationsstraat 22, Sijsele8340 Sijsele (Damme)

Info

Raf heeft sinds kort een nieuwe baan, hij maakt deel uit van het contactonderzoeksteam van het Agentschap zorg en gezondheid. Hij moet mensen telefonisch benaderen om hun recente contacten op te vragen. Dit blijkt echter niet zo simpel. Heel wat mensen zijn niet onmiddellijk bereid hieraan mee te werken. Of vinden voorlopig de tijd niet en vragen een ander moment terug te bellen om vervolgens nooit meer op te nemen. Ook een hardhorige dame passeert de revue, wat de opdracht er niet makkelijker op maakt. Hij krijgt uiteindelijk toch iemand aan de lijn die wil meewerken, maar dat mondt dan weer uit in een verrassing van formaat waar Raf toch even niet goed van is.
'De Contactspeurder' is een komische voorstelling rond een actueel thema. Boordevol misverstanden en verrassende wendingen.

Bron: UiTinVlaanderen.be