Campo Solar 2020 - AFGELAST!

Beste Campo Solar vrienden, In deze ongekende tijden is de gezondheid van iedereen prioritair. De Nationale Veiligheidsraad heeft woensdag beslist dat massa-evenementen t.e.m. 31 augustus niet toegelaten zullen worden. Wij vinden het jammer, maar realistisch gezien zullen ook wij dus geen editie van Campo Solar kunnen organiseren. Campo Solar is echter meer dan een festival, het is ook een ...

Wanneer

  • vr 31 jul 20
    van 14.00 u tot 03.00 u
  • za 01 aug 20
    van 14.00 u tot 03.00 u

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: 15,00 €)

Waar

naam
Campo Solar
adres
Pijpeweg 28340 Damme

Tickets

website
http://www.camposolar.be

Info

Beste Campo Solar vrienden,

In deze ongekende tijden is de gezondheid van iedereen prioritair. De Nationale Veiligheidsraad heeft woensdag beslist dat massa-evenementen t.e.m. 31 augustus niet toegelaten zullen worden.

Wij vinden het jammer, maar realistisch gezien zullen ook wij dus geen editie van Campo Solar kunnen organiseren. Campo Solar is echter meer dan een festival, het is ook een plaats van onthaasting, waar je in een zuiders decor even zomers kan wegdromen van de dagelijkse realiteit.

Die realiteit is op dit moment voor velen hard, onwezenlijk en onvoorspelbaar. Wij zullen dan ook met respect voor deze realiteit, op een verantwoorde manier en rekening houdend met alle maatregelen bekijken, welke kleinere, creatieve alternatieven er misschien mogelijk zouden kunnen zijn. Dit in overleg met alle bevoegde overheidsdiensten, landbouwpartners, partners, leveranciers, onze Campo Crew, …

De gezondheid & veiligheid van iedereen en het algemeen belang zal hierbij in elke situatie primeren. Wij zullen als we meer info kunnen geven dan ook verder communiceren i.v.m. de reeds aangekochte tickets, drankvouchers en potentiële alternatieven.Komende zomer barst de zuiderse sfeer weer los in de Damse velden! Wegdromen tussen de zonnebloemen, chillen in het graanveld of dansen tussen de maïs, tijdens Campo Solar 2020 kan het allemaal. Hét zomerevenement voor alle leeftijden, waarbij gezelligheid en genieten centraal staan.

Bron: UiTinVlaanderen.be