Peloezetoeren Moerkerke - Concert Old Salt

Peloezetoeren, dat zijn sfeervolle voorstellingen op zomerse zondagen. Vanop een picknickdeken per contactbubbel in de tuin van het kasteel van Moerkerke geniet je deze keer van een concert van Old Salt. Old Salt is een internationale Americana band met invloeden uit New Orleans, de Appalachia Mountains en Europese folk, en staat garant voor een meeslepende groovy en virtuoze live ...

Wanneer

  • zo 30 aug 20
    van 20.00 u tot 23.00 u

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

Waar

naam
Kasteel Moerkerke
adres
Kasteelstraat 78340 Moerkerke (Damme)

Info

Peloezetoeren, dat zijn sfeervolle voorstellingen op zomerse zondagen. Vanop een picknickdeken per contactbubbel in de tuin van het kasteel van Moerkerke geniet je deze keer van een concert van Old Salt.

Old Salt is een internationale Americana band met invloeden uit New Orleans, de Appalachia Mountains en Europese folk, en staat garant voor een meeslepende groovy en virtuoze live performance.

Elke voorstelling van Peloezetoeren is enkel toegankelijk met een ticket (5 euro), op voorhand aan te kopen. Maar ter plaatse ontvangt iedereen ook nog een Damse Cadeaubon van 5 euro om nog te spenderen bij lokale ondernemers. Dubbel genieten voor dezelfde prijs!

Start ticketverloop: dinsdag 30 juni, 19 uur.

Koop tickets

Programma van deze dag:
16u: Compagnie Krak ' Viva Raphaël'
20u: Muziek: Old Salt

Opgelet, voor elke voorstelling moet u apart tickets bestellen.

Bron: UiTinVlaanderen.be