Peloezetoeren Moerkerke - Circusvoorstelling ‘Viva Raphaël’

Peloezetoeren, dat zijn sfeervolle voorstellingen op zomerse zondagen. Vanop een picknickdeken per contactbubbel in de tuin van het kasteel van Moerkerke geniet je deze keer van de circusvoorstelling “Viva Raphaël” van Compagnie Krak. Raphaël is jarig en krijgt van het publiek een cadeau dat uiteindelijk zijn leven zal veranderen. “Viva Raphaël” is een poëtische clownerievoorstelling vol ...

Wanneer

  • zo 30 aug 20
    van 16.00 u tot 19.00 u

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

Waar

naam
Kasteel Moerkerke
adres
Kasteelstraat 78340 Moerkerke (Damme)

Info

Peloezetoeren, dat zijn sfeervolle voorstellingen op zomerse zondagen. Vanop een picknickdeken per contactbubbel in de tuin van het kasteel van Moerkerke geniet je deze keer van de circusvoorstelling “Viva Raphaël” van Compagnie Krak.

Raphaël is jarig en krijgt van het publiek een cadeau dat uiteindelijk zijn leven zal veranderen. “Viva Raphaël” is een poëtische clownerievoorstelling vol visuele en absurde humor met veel publieksinteractie rond, op ( en in) een caravan. Een cadeau van een voorstelling.

Elke voorstelling van Peloezetoeren is enkel toegankelijk met een ticket (5 euro), op voorhand aan te kopen. Maar ter plaatse ontvangt iedereen ook nog een Damse Cadeaubon van 5 euro om nog te spenderen bij lokale ondernemers. Dubbel genieten voor dezelfde prijs!

Start ticketverloop: dinsdag 30 juni, 19 uur.

Koop tickets

Programma van deze dag:
16u: Compagnie Krak ' Viva Raphaël'
20u: Muziek: Old Salt

Opgelet, voor elke voorstelling moet u apart tickets bestellen.

Bron: UiTinVlaanderen.be