Peloezetoeren Sijsele - Circusvoorstelling ‘Encore une fois’

Peloezetoeren, dat zijn sfeervolle voorstellingen op zomerse zondagen. Vanop een picknickdeken per contactbubbel op het Marollenplein in Sijsele geniet je deze keer van de circusvoorstelling “Encore une fois” van Tripotes compagnie. De mogelijkheden van de wip worden getest! Compenseer de beweging, herdefinieer de banen, stap uit het frame! Zo probeert Tripotes la Compagnie alles uit een plek ...

Wanneer

  • zo 23 aug 20
    van 16.00 u tot 19.00 u

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

Waar

naam
Marollenplein
adres
Molenstraat8340 Sijsele (Damme)

Info

Peloezetoeren, dat zijn sfeervolle voorstellingen op zomerse zondagen. Vanop een picknickdeken per contactbubbel op het Marollenplein in Sijsele geniet je deze keer van de circusvoorstelling “Encore une fois” van Tripotes compagnie.

De mogelijkheden van de wip worden getest! Compenseer de beweging, herdefinieer de banen, stap uit het frame! Zo probeert Tripotes la Compagnie alles uit een plek te halen, zowel in de hoogte als op de grond. Waar eindigt hun speelruimte? Alles in een aanstekelijk ritme, ondersteund door een muzikale creatie gemaakt van de klanken van de ballen, georkestreerd door een sampler .

Elke voorstelling van Peloezetoeren is enkel toegankelijk met een ticket (5 euro), op voorhand aan te kopen. Maar ter plaatse ontvangt iedereen ook nog een Damse Cadeaubon van 5 euro om nog te spenderen bij lokale ondernemers. Dubbel genieten voor dezelfde prijs!

Start ticketverloop: dinsdag 30 juni, 19 uur.

Koop tickets

Programma van deze dag:
16u: Tripotes la Compagnie 'Encore une fois'
20u: Muziek: Perfect Match

Opgelet, voor elke voorstelling moet u apart tickets bestellen.

Bron: UiTinVlaanderen.be