Peloezetoeren Vivenkapelle - Concert L’Chaim

Peloezetoeren, dat zijn sfeervolle voorstellingen op zomerse zondagen. Vanop een picknickdeken per contactbubbel op de weide in Vivenkapelle geniet je deze keer van een concert van L'Chaim. De zes rasmuzikanten van L'Chaim toeren al even heel de wereld rond en vieren het leven in al zijn diversiteit en veelkleurigheid. Hun nummers – een mix van eigen werk en traditionele stukken – gaan verder ...

Wanneer

  • zo 16 aug 20
    van 20.00 u tot 23.00 u

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

Waar

naam
weide vivenkapelle
adres
bradericplein 298340 Damme

Info

Peloezetoeren, dat zijn sfeervolle voorstellingen op zomerse zondagen. Vanop een picknickdeken per contactbubbel op de weide in Vivenkapelle geniet je deze keer van een concert van L'Chaim.

De zes rasmuzikanten van L'Chaim toeren al even heel de wereld rond en vieren het leven in al zijn diversiteit en veelkleurigheid. Hun nummers – een mix van eigen werk en traditionele stukken – gaan verder dan de aanstekelijke Balkan muziek waarop ze zijn geïnspireerd. Invloeden uit Zuid-Europa, Oost-Europa en het Midden-Oosten sijpelen erin door en de zang is in 8 verschillende talen.

Elke voorstelling van Peloezetoeren is enkel toegankelijk met een ticket (5 euro), op voorhand aan te kopen. Maar ter plaatse ontvangt iedereen ook nog een Damse Cadeaubon van 5 euro om nog te spenderen bij lokale ondernemers. Dubbel genieten voor dezelfde prijs!

Start ticketverloop: dinsdag 30 juni, 19 uur.

Koop tickets

Programma van deze dag:
16u: Lady Angelina ' De stadsboerin'
20u: Muziek: L'Chaim

Opgelet, voor elke voorstelling moet u apart tickets bestellen.

Bron: UiTinVlaanderen.be