Peloezetoeren Vivenkapelle - Theatervoorstelling ‘De stadsboerin’

Peloezetoeren, dat zijn sfeervolle voorstellingen op zomerse zondagen. Vanop een picknickdeken per contactbubbel op de weide in Vivenkapelle geniet je deze keer van de Theatervoorstelling “De stadsboerin” van Lady Angelina. Lady Angelina leeft als een echte boerin , alleen doet ze dat in de stad! Met een aaneenschakeling van vertelsels en liedjes waarbij ook thema's als pesten en diversiteit ...

Wanneer

  • zo 16 aug 20
    van 16.00 u tot 19.00 u

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

Waar

naam
weide vivenkapelle
adres
bradericplein 298340 Damme

Info

Peloezetoeren, dat zijn sfeervolle voorstellingen op zomerse zondagen. Vanop een picknickdeken per contactbubbel op de weide in Vivenkapelle geniet je deze keer van de Theatervoorstelling “De stadsboerin” van Lady Angelina.

Lady Angelina leeft als een echte boerin , alleen doet ze dat in de stad! Met een aaneenschakeling van vertelsels en liedjes waarbij ook thema's als pesten en diversiteit aan bod komen, bewijst Lady Angelina dat er zowel in de stad als op het platteland mogelijkheid is om creatief te zijn rond natuur, dieren en planten. Een heerlijke muzikale voorstelling vol leuke groenteliedjes en zotte instrumenten.

Elke voorstelling van Peloezetoeren is enkel toegankelijk met een ticket (5 euro), op voorhand aan te kopen. Maar ter plaatse ontvangt iedereen ook nog een Damse Cadeaubon van 5 euro om nog te spenderen bij lokale ondernemers. Dubbel genieten voor dezelfde prijs!

Start ticketverloop: dinsdag 30 juni, 19 uur.

Koop tickets

Programma van deze dag:
16u: Lady Angelina ' De stadsboerin'
20u: Muziek: L'Chaim

Opgelet, voor elke voorstelling moet u apart tickets bestellen.

Bron: UiTinVlaanderen.be