Peloezetoeren Sijsele - Concert Zandland

Peloezetoeren, dat zijn sfeervolle voorstellingen op zomerse zondagen. Vanop een picknickdeken per contactbubbel in de Kazerne te Sijsele geniet je deze keer van het concert van Zandland. Zanger en liedjesmaker Niels Boutsen (Stoomboot) en saxofoniste en componiste Marjan Van Rompay wilden graag iets volledig nieuws uitproberen. Ze combineren zijn Nederlandstalige teksten met haar composities. ...

Wanneer

  • zo 19 jul 20
    van 20.00 u tot 23.00 u

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

Waar

naam
Kazerne Sijsele
adres
Dorpsstraat 1888340 Sijsele (Damme)

Info

Peloezetoeren, dat zijn sfeervolle voorstellingen op zomerse zondagen. Vanop een picknickdeken per contactbubbel in de Kazerne te Sijsele geniet je deze keer van het concert van Zandland.

Zanger en liedjesmaker Niels Boutsen (Stoomboot) en saxofoniste en componiste Marjan Van Rompay wilden graag iets volledig nieuws uitproberen. Ze combineren zijn Nederlandstalige teksten met haar composities. Zo ontstond een nieuwe band met mooie jazzy luistermuziek en poëtisch geladen liedjes over durven en dromen, over de dingen in ons hoofd. De kazerne in Sijsele wordt even 'Zandland'.

Elke voorstelling van Peloezetoeren is enkel toegankelijk met een ticket (5 euro), op voorhand aan te kopen. Maar ter plaatse ontvangt iedereen ook nog een Damse Cadeaubon van 5 euro om nog te spenderen bij lokale ondernemers. Dubbel genieten voor dezelfde prijs!

Start ticketverloop: dinsdag 30 juni, 19 uur.

Koop tickets


Programma van deze dag:
16u: Duo Berlingo ' No way back'
20u: Muziek: Zandland

Opgelet, voor elke voorstelling moet u apart tickets bestellen.

Bron: UiTinVlaanderen.be