Peloezetoeren Sijsele – Circusvoorstelling ‘No way back’

Peloezetoeren, dat zijn sfeervolle voorstellingen op zomerse zondagen. Vanop een picknickdeken per contactbubbel in de Kazerne te Sijsele geniet je deze keer van de circusvoorstelling “No Way Back” van Duo Berlingo. Met kinderlijk enthousiasme wordt een gewaagde constructie met 56 blauwe groentebakken gebouwd. Wat eenvoudig begint wordt al snel een aanstekelijk spel van uitdagen en ...

Wanneer

  • zo 19 jul 20
    van 16.00 u tot 19.00 u

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

Waar

naam
Kazerne Sijsele
adres
Dorpsstraat 1888340 Sijsele (Damme)

Info

Peloezetoeren, dat zijn sfeervolle voorstellingen op zomerse zondagen. Vanop een picknickdeken per contactbubbel in de Kazerne te Sijsele geniet je deze keer van de circusvoorstelling “No Way Back” van Duo Berlingo.

Met kinderlijk enthousiasme wordt een gewaagde constructie met 56 blauwe groentebakken gebouwd. Wat eenvoudig begint wordt al snel een aanstekelijk spel van uitdagen en uitproberen, met het publiek als bevoorrechte getuige. Duo Berlingo toont op subtiele en komische wijze de condition humaine in al zijn lichtheid.

Elke voorstelling van Peloezetoeren is enkel toegankelijk met een ticket (5 euro), op voorhand aan te kopen. Maar ter plaatse ontvangt iedereen ook nog een Damse Cadeaubon van 5 euro om nog te spenderen bij lokale ondernemers. Dubbel genieten voor dezelfde prijs!

Start ticketverloop: dinsdag 30 juni, 19 uur.

Koop tickets


Programma van deze dag:
16u: Duo Berlingo ' No way back'
20u: Muziek: Zandland

Opgelet, voor elke voorstelling moet u apart tickets bestellen.

Bron: UiTinVlaanderen.be