Vlaamse Feestdag in Damme

Door de Coronacrisis organiseren we de Vlaamse Feestdag in Damme net dat ietsje anders dan vorige jaren: om 19 uur weerklinkt een beiaardconcert vanuit het stadhuis en vanaf 19.30 uur is iedereen welkom op het Kerkplein voor een gelegenheidstoespraak door burgemeester Joachim Coens en een bloemenhulde aan het standbeeld van Tijl Uilenspiegel. Vervolgens organiseren we voor het eerst in ...

Wanneer

  • za 11 jul 20
    van 19.30 u tot 23.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
tuin Sint-Janshospitaal
adres
kerkplein, damme8340 Damme

Info

Door de Coronacrisis organiseren we de Vlaamse Feestdag in Damme net dat ietsje anders dan vorige jaren: om 19 uur weerklinkt een beiaardconcert vanuit het stadhuis en vanaf 19.30 uur is iedereen welkom op het Kerkplein voor een gelegenheidstoespraak door burgemeester Joachim Coens en een bloemenhulde aan het standbeeld van Tijl Uilenspiegel.
Vervolgens organiseren we voor het eerst in openlucht in de tuin van het Sint-Janshospitaal (ook te bereiken via het Kerkplein) het 11 juli-concert.

Dit feestelijk concert is gratis en met een drankje voor iedereen, tot een maximum van 200 personen. Het reserveren van tickets (per bubbel) op voorhand is verplicht.

Artiesten te gast: MURI

MURI is een mysterieuze mengelmoes. Muriel Boulanger, Eline Flintrop en Jonathan Callens brengen pop en jazz bij elkaar en mixen ze uitvoerig. Wat je op je bord krijgt is mmmmm... MURI. Verwacht je aan creatieve Nederlandstalige teksten, bizarre muzikale ideeën en catchy melodietjes. Soms vrolijk luchtig, soms pijnlijk mooi, maar steeds met een onverwacht randje.

Bron: UiTinVlaanderen.be