Landelijk feest 2020

Ook dit jaar gaat het landelijk feest door, maar door de coronamaatregelen wordt het een kleinere editie. Zaterdagavond, 15 augustus zal onze pastoor, Pradip Smagge alle tractoren vanop een veilige coronahoogte zegenen. Om 20u worden de tractoren verwacht in Vivenkapelle. Door de corona-maatregelen zijn we verplicht om iedereen te laten inschrijven. Inschrijven kan door te mailen naar ...

Wanneer

  • za 15 aug 20
    van 00.00 u
  • zo 16 aug 20
    van 00.00 u
  • zo 16 aug 20
    van 00.00 u tot 23.59 u

Waar

naam
Vivenkapelle
adres
Bradericplein8340 Damme

Info

Ook dit jaar gaat het landelijk feest door, maar door de coronamaatregelen wordt het een kleinere editie.
Zaterdagavond, 15 augustus zal onze pastoor, Pradip Smagge alle tractoren vanop een veilige coronahoogte zegenen. Om 20u worden de tractoren verwacht in Vivenkapelle. Door de corona-maatregelen zijn we verplicht om iedereen te laten inschrijven. Inschrijven kan door te mailen naar tractor.wijding.vivenkapelle@gmail.com met de vermelding van de naam bestuurder en naam van eventuele bijzitters.

De zondagochtend (16 augustus) zal er om 9u de oldtimer tractor rally terug doorgaan. Er wordt rondrit uitgestippeld van ongeveer 30 km door de mooie landelijke omgevingen in en rond Damme. Er wordt een kleine bijdrage van €12 (drank- en eetbon zijn inbegrepen) gevraagd. Inschrijven kan door te bellen naar Geert Van Damme (050 50 06 77) of te mailen naar geert.van.damme3@telenet.be.

's Middags krijgen we ondersteuning van Stad Damme en gaan we Peloezetoeren, dit zijn sfeervolle voorstellingen die doorgaan op Vivenkapelse peloezen. Een picknickdeken ligt voor elke contactbubbel klaar.
Om 16u is er een theatervoorstellingen voor jonge gezinnen. Daar vertelt Lady Angelina alles over het leven als stadsboerin.
Om 20u sluiten we dag af met een luisterconcertje van L'chaiM. Per voorstelling bedraagt de prijs €5. Bij aankomst krijg je een Damse cadeaubon ter waarde van €5. Meer info en tickets kan je vinden via www.damme.be/peloezetoeren.

Bron: UiTinVlaanderen.be