Capriola di Gioia / Fare La Nina Na

Italiaanse kerstmuziek uit de 17de eeuw. We volgen de stralende ster op zoek naar het pasgeborene kind. Geïnspireerd door bekende en minder gekende 17de eeuwse Italiaanse meesters confronteren we het traditionele kerstverhaal met pareltjes uit de muziek die we vandaag de dag enkel nog in bibliotheken kunnen terugvinden. Op deze manier krijgt het (vooral mondeling) overgeleverde kerstverhaal ...

Wanneer

  • zo 13 dec 20
    van 11.00 u tot 12.30 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €)

Waar

naam
Kerk van Vivenkapelle
adres
Bradericplein z/n8340 Damme

Contact

Telefoon
050 28 86 10
Telefoon
toerisme@damme.be
website
http://www.visitdamme.be/musicaflandrica

Info

Italiaanse kerstmuziek uit de 17de eeuw.

We volgen de stralende ster op zoek naar het pasgeborene kind. Geïnspireerd door bekende en minder gekende 17de eeuwse Italiaanse meesters confronteren we het traditionele kerstverhaal met pareltjes uit de muziek die we vandaag de dag enkel nog in bibliotheken kunnen terugvinden. Op deze manier krijgt het (vooral mondeling) overgeleverde kerstverhaal een originele muzikale invulling.

Capriola di Gioia met Amaryllis Dieltiens (sopraan), Koen Dieltiens & Dimos de Beun (blokfluiten) en Bart Naessens (klavecimbel)

Dit concert wordt georganiseerd in de reeks Musica Flandrica Damme. Deze reeks klassieke concerten gaan door in de Onze-Lieve-Vrouw-Geboorte en Heilige Philippuskerk in Vivenkapelle.

Aansluitend op het concert kan je ook genieten van een heerlijke lunch. Kijk op www.visitdamme.be/musicaflandrica voor meer informatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be