nieuwe datum HOE ONS IMMUUNSYSTEEM VERSTERKEN?

Voordracht door dr. ir. Eric De Maerteleire. Wat is de functie van ons immuunsysteem? Wat is het verschil tussen het specifiek en het niet-specifiek immuunsysteem? Welke vier factoren hebben de sterkste invloed op ons immuunsysteem? Wat is de invloed van de voeding? Welke stoffen in de voeding stimuleren het immuunsysteem? Wat is de rol van ons darmstelsel in het behoud van een goed ...

Wanneer

  • wo 12 mei 21
    van 20.00 u tot 22.30 u

Prijs

€ 3,00 (Basistarief: 3,00 €; niet leden: 6,00 €)

Waar

naam
Cultuurfabriek
adres
Stationsstraat 22, Sijsele8340 Sijsele (Damme)

Contact

Telefoon
050 35 96 66
e-mail
magda.keirse@hotmail.com

Info

Voordracht door dr. ir. Eric De Maerteleire.
Wat is de functie van ons immuunsysteem? Wat is het verschil tussen het specifiek en het niet-specifiek immuunsysteem? Welke vier factoren hebben de sterkste invloed op ons immuunsysteem?
Wat is de invloed van de voeding? Welke stoffen in de voeding stimuleren het immuunsysteem? Wat is de rol van ons darmstelsel in het behoud van een goed immuunsysteem? Bestaat er een verband tussen ontstekingen en ons immuunsysteem? Wat is de rol en toegevoegde waarde van bepaalde supplementen?
In het licht van de COVID-19 pandemie: wat kunnen we doen om ons optimaal te wapenen tegen (toekomstige) virusaanvallen? Welke factoren moeten we goed bewaken en hoe doen we dat?
Bestaan er nog andere factoren, naast voeding, die ons immuunsysteem kunnen verzwakken dan wel versterken?
Ruime gelegenheid tot vraagstelling na de voordracht.
INSCHRIJVING VERPLICHT (wegens Corona-maatregelen)

Bron: UiTinVlaanderen.be