Erfgoedlab "be our guest"

BE OUR GUEST in het eerste Erfgoedlab. We zwaaien de deuren wijd open en zetten de eeuwenoud traditie van gastvrijheid in het Sint-Janshospitaal verder. De expo toont unieke erfgoedparels uit Damme en Brugge die jou hun verhaal vertellen. Ga mee op een parcours van terugblikken, overschouwen en vooruitkijken. Voor alles is hier plaats én tijd. En jij bent onze gast. Het Erfgoedlab is een ...

Wanneer

 • za 31 jul 21
  -
  zo 05 sep 21
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  van 10u. tot 17u.
  donderdag
  van 10u. tot 17u.
  vrijdag
  van 10u. tot 17u.
  zaterdag
  van 10u. tot 17u.
  zondag
  van 10u. tot 17u.

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Sint-Janshospitaal
adres
Kerkstraat 338340 Damme

Info

BE OUR GUEST in het eerste Erfgoedlab. We zwaaien de deuren wijd open en zetten de eeuwenoud traditie van gastvrijheid in het Sint-Janshospitaal verder. De expo toont unieke erfgoedparels uit Damme en Brugge die jou hun verhaal vertellen. Ga mee op een parcours van terugblikken, overschouwen en vooruitkijken. Voor alles is hier plaats én tijd. En jij bent onze gast.
Het Erfgoedlab is een bovenlokale samenwerking tussen de steden Damme en Brugge (2021-2023). Met de steun van Vlaanderen zal het Erfgoedlab jaarlijks in NEST Stadslab Damme de mogelijkheden verkennen om erfgoedcollecties publieksgericht en participatief in te zetten. NEST is gastvrij, zeker ook voor families met kinderen.

Bron: UiTinVlaanderen.be