WK wielrennen - promotiekaravaan Damme

Ontdek het WK-wielrennen tijdens officiële roadshow Van 18 tot en met 22 september 2021 verwacht de Zwinstreek de wereldtop van het wielrennen tijdens de 2021 UCI Road World Championships. Damme-centrum is officieel WK-dorp en zet in op extra beleving. De officiële WK-promotiekaravaan doet op woensdag 11 augustus Damme-centrum aan. De karavaan of roadshow omvat: - koersbus expomuseum i.s.m. ...

Wanneer

  • wo 11 aug 21
    van 10.00 u tot 18.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Markt
adres
Markt8340 Damme

Info

Ontdek het WK-wielrennen tijdens officiële roadshow

Van 18 tot en met 22 september 2021 verwacht de Zwinstreek de wereldtop van het wielrennen tijdens de 2021 UCI Road World Championships. Damme-centrum is officieel WK-dorp en zet in op extra beleving.

De officiële WK-promotiekaravaan doet op woensdag 11 augustus Damme-centrum aan. De karavaan of roadshow omvat:
- koersbus expomuseum i.s.m. Koersmuseum Roeselare
- innovatieve WK2021-trailer met o.a. virtual reality
- little Champions-behendigheidsparcours i.s.m. Cycling Vlaanderen
- fietsspecials i.s.m. Sport Vlaanderen & Parantee Psylos

De karavaan strijkt neer op de Markt en de randparking Damme-Zuid. Dit legt meteen een verband met het WK-parcours en de locatie van het WK-fandorp in september. Het parcours voor de fietsspecials en de G-sport-mogelijkheden bevindt zich op de Damse Vaart-West tussen Dammebrug en Sifon. De verschillende locaties liggen op wandelafstand.

We raden iedereen aan om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Er is een fietsparking voorzien in de tuin van Huyse De Grote Sterre, ingang via de Kerkstraat.
Parking Damme-Oost is beschikbaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be