WK Tijdrijden - Fandorp Damme

Ontdekking en beleving staan centraal tijdens de passage van de tijdritten van het wereldkampioenschap (WK) wielrennen door Damme van 19 tot en met 22 september 2021. Damme-centrum is immers een officieel WK-dorp! Kom Wout, Remco en alle andere wielerhelden aanmoedigen tijdens hun passage langs ons fandorp of geniet van hun prestaties op ons reuzescherm. Ook onze randactiviteiten voor jong en ...

Wanneer

 • zo 19 sep 21
  van 10.00 u tot 20.00 u
 • ma 20 sep 21
  van 10.00 u tot 18.00 u
 • di 21 sep 21
  van 14.00 u tot 18.00 u
 • wo 22 sep 21
  van 14.00 u tot 17.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Parking Damme Zuid
adres
Damse Vaart-Zuid8340 Damme

Contact

Telefoon
050 28 84 55
e-mail
beleven@damme.be
website
http://damme.be/WK2021

Info

Ontdekking en beleving staan centraal tijdens de passage van de tijdritten van het wereldkampioenschap (WK) wielrennen door Damme van 19 tot en met 22 september 2021. Damme-centrum is immers een officieel WK-dorp!

Kom Wout, Remco en alle andere wielerhelden aanmoedigen tijdens hun passage langs ons fandorp of geniet van hun prestaties op ons reuzescherm. Ook onze randactiviteiten voor jong en oud dompelen iedereen onder in de wielergekte, met fietsen op rollen, een coureur-kapsalon, een sapjesmachine aangedreven door (je raadt het al)...
Onze bar en foodtrucks zorgen ondertussen voor de nodige bevoorrading en met een optreden van Mr. O & The Havanas eindigt de zondag nog op een waar wielerfeestje.

Coronamaatregelen
Het Fandorp is op zondag een CST-evenement en die dag dus enkel toegankelijk met een COVID SAFE TICKET (CST) en bewijs van identiteit. Van maandag tot woensdag is een CST niet nodig want dan beperken we het aantal bezoekers tot max. 400 personen.

Toegang fandorp
Het fandorp is toegankelijk via Damse Vaart-Zuid en via het kleine wandelpad langs het Zuidervaartje (toegang via Kerkstraat). Volg de signalisatie!

Bereikbaarheid Damme-centrum
Het centrum van Damme is voor en tijdens de wedstrijd het gemakkelijkst bereikbaar met de fiets. Er zijn fietsparkings in de tuin van Huyse de Grote Sterre en op een grote weide aan het einde van de Burgstraat. Damme-centrum wordt om veiligheidsredenen door de organisatie en de politie 1 uur voor de wedstrijd afgesloten voor alle autoverkeer.

Evenementenparking
Komt u zaterdag of zondag met de wagen naar Damme-centrum, gebruik dan de evenementenparking in de Pijpeweg. Een gratis shuttlebus brengt u naar het centrum. De shuttlebus rijdt enkel op zaterdag van 9 tot 14 uur en op zondag van 10 tot 20 uur, passage om de 20 minuten.

De parking Damme-Oost wordt op zaterdagvoormiddag en op zondag voorbehouden voor de bewoners van het centrum en de medewerkers van de horeca en de organisatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be