Schoolvoorstelling Sofie Degrande & Dylan Marey - De mens, een beest!

Een bever, hyena, hooiwagen, slak, kwal en een kat, stuk voor stuk dieren met een boeiend levensverhaal. De verschillende dieren vertellen hun verhaal en telkens zal de mens hun plannen dwarsbomen of hen de stuipen op het lijf jagen. Denk maar aan de hooiwagen die weggespoeld wordt in bad of de bever wiens dam vernield wordt door de mens. Geniet van een muzikale en visuele reis doorheen de ...

Wanneer

  • do 09 dec 21
    van 13.30 u tot 14.30 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; - 25 jaar, EDC, Groepen: 9,00 €; Vroegboekkorting tem 11/09/21: 9,00 €; Leerlingen: 3,50 €)

Waar

naam
Cultuurfabriek
adres
Stationsstraat 22, Sijsele8340 Sijsele (Damme)

Contact

Telefoon
050 28 84 55
e-mail
beleven@damme.be
website
https://webshopdamme.recreatex.be/Tickets/Overview

Info

Een bever, hyena, hooiwagen, slak, kwal en een kat, stuk voor stuk dieren met een boeiend levensverhaal. De verschillende dieren vertellen hun verhaal en telkens zal de mens hun plannen dwarsbomen of hen de stuipen op het lijf jagen. Denk maar aan de hooiwagen die weggespoeld wordt in bad of de bever wiens dam vernield wordt door de mens. Geniet van een muzikale en visuele reis doorheen de wondere dierenwereld. Een cross-over tussen klassieke muziek, jazz en artistieke videokunst. Er wordt op een originele, vernieuwende en experimentele manier omgesprongen met klassieke muziek.

De liedteksten, geschreven in het Nederlands, creëren een breder doelpubliek. In het klassieke repertoire wordt meestal gezongen in talen zoals Italiaans, Frans, Duits of Engels. Met dit project willen we 'out of the box' denken, daarom hebben we gekozen voor het Nederlands, dit maakt het luisteren naar klassieke muziek toegankelijk voor iedereen.

In 'De mens, een beest!' wordt door middel van het medium muziek en audiovisuele kunst een maatschappelijk probleem aangekaart waar de laatste tijd zoveel commotie rond is, namelijk milieu en klimaat. Met dit project willen we het publiek aanzetten tot nadenken over de relatie tussen mens en dier. Deze milieubewuste boodschap zit verpakt in een muzikale en visuele reis door de wondere dierenwereld.

Bron: UiTinVlaanderen.be