Mantelzorgcafé - Geleide wandeling: op ontdekking in het Zwin • Knokke-Heist

Eerstelijnszone Oostkust brengt mantelzorgers bij elkaar met mantelzorgcafé - de Warme Golf - maandelijks nieuw thema en andere locatie. Naast ontspanning worden ook inhoudelijke thema’s behandeld samen met sprekers en experten.

Wanneer

  • vr 31 mei 24
    van 09.30 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Parking Zwin Natuur Park
adres
8300 Knokke-Heist

Tickets

Telefoon
050 530 900
e-mail
mantelzorg@knokke-heist.be

Info

Het maandelijkse mantelzorgcafé - De Warme Golf

Het mantelzorgcafé is een maandelijkse bijeenkomst van en voor mantelzorgers in een open, huiselijke sfeer. Een kerngroep van enthousiaste mantelzorgers startten en runnen het initiatief. Alle mantelzorgers uit Blankenberge, Damme, De Haan, Knokke-Heist en Zuienkerke die kort- of langdurig zorgen voor een hulpbehoevend(e) familielid, kennis of buur zijn welkom. Naast ontspanning worden ook inhoudelijke thema’s behandeld samen met sprekers en experten. Tot slot kan je er nog kennismaking met andere mantelzorgers uit de regio.

Met De Warme Golf bieden de gemeentes een plaats waar mantelzorgers terecht kunnen voor praktische informatie rond mantelzorg, elkaar kunnen ontmoeten om tips & tricks uit te wisselen, hun verhaal te doen of gewoon even te ontspannen

Elke maand • ander thema • andere gemeente

Meer informatie De Warme Golf

Mantelzorghub Oostkust

Indien interesse om het engagement van de Mantelzorgcafés mee te helpen trekken kan u voor vrijblijvende informatie terecht bij de Mantelzorgcoördinators van het Sociaal Huis in Sijsele.