Cultuurcafé @Cultuurfabriek | Spoken Word/Hiphop | Sur Scène ‘OPEN MIC’

Ontdek tijdens onze cultuurcafé 's dat Spoken Word / Slam Poetry maar ook heel veel songteksten van rappers, een vorm van woordkunst zijn, al dan niet gecombineerd met muziek. Hiernaast staat deze editie Sur Scène OPEN MIC. Kom zeker langs, neem al dan niet deel en geniet vooral van de sfeer in onze Cultuurfabriek.

Wanneer

  • vr 31 mrt 23
    van 21.00 u tot 23.00 u

Prijs

Gratis (Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge - 0,00 euro)

Waar

naam
Cultuurfabriek
adres
Stationsstraat 228340 Sijsele

Contact

Telefoon
050 28 84 55

Info

ZONDER RESERVATIE

Praktische info en meer over ons concept

Het toffe aan zo'n avond is de spontaniteit waarmee je op het podium kan springen en de rechtstreekse feedback die je ontvangt. Dus kom langs, kom op scène en/of supporter maar geniet vooral! Kom gezellig samen een glas drinken en aanschouw vanop de eerste rij hoe verschillende genres en vormen van performen elkaar gretig en vol aanstekelijk enthousiasme vinden.

Eén van de leukste dingen om te doen als je zelf bezig bent met schrijven of performen is toch dè kans krijgen om jouw ding te doen op scène, niet? De formule is simpel: één podium, één microfoon. Je bent vrij om iets te komen brengen dat je zelf geschreven hebt.

Nog geen ervaring maar je wil hier toch ook wel eens van proeven? Geen nood!

Tijdens de maand maart is er een sessie workshops 'Write & Perform' i.s.m. Avansa Brugge en onder begeleiding van onze stadsdichter Nina Everaert. Meer info & inschrijven workshop | Write & Performe