Mantelzorgcafé - Reizen & Vrije tijd • Damme

We staan stil wat reizen en vrije tijd voor mantelzorgers betekent. Ervaringen worden gedeeld met lotgenoten. Alle mantelzorgers van de gemeenten Oostkust zijn welkom voor een koffie, boterkoek en babbeltje. Wens je je in te schrijven voor het Mantelzorgcafé in Damme? Neem contact op via sociaalhuis@damme.be of 050/67.28.40.

Wanneer

  • di 30 mei 23
    van 09.00 u tot 11.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Lokaal Dienstencentrum De Brouwerij
adres
Brouwerijstraat 28730 Sijsele

Tickets

Telefoon
050 67 28 40
e-mail
sociaalhuis@damme.be

Info

Het maandelijkse mantelzorgcafé - De Warme Golf

Het mantelzorgcafé is een maandelijkse bijeenkomst van en voor mantelzorgers in een open, huiselijke sfeer. Een kerngroep van enthousiaste mantelzorgers startten en runnen het initiatief. Alle mantelzorgers uit Blankenberge, Damme, De Haan, Knokke-Heist en Zuienkerke die kort- of langdurig zorgen voor een hulpbehoevend(e) familielid, kennis of buur zijn welkom. Naast ontspanning worden ook inhoudelijke thema’s behandeld samen met sprekers en experten. Tot slot kan je er nog kennismaking met andere mantelzorgers uit de regio.

Met De Warme Golf bieden de gemeentes een plaats waar mantelzorgers terecht kunnen voor praktische informatie rond mantelzorg, elkaar kunnen ontmoeten om tips & tricks uit te wisselen, hun verhaal te doen of gewoon even te ontspannen

Elke maand • ander thema • andere gemeente

Programma • Sterker worden als mantelzorger

Meer informatie De Warme Golf

www.mantelzorghub.be/cafes/de-warme-golf

Indien interesse om het engagement van de Mantelzorgcafés mee te helpen trekken kan u voor vrijblijvende informatie terecht bij de Mantelzorgcoördinators van het Sociaal Huis in Sijsele.