Grote Damse Lenteschoonmaak - startplaats Lapscheure

Zwerfvuil ontsiert straten, wegbermen, parken en de natuur en brengt ook risico's met zich mee. Denk maar aan dieren of mensen die zich kunnen kwetsen of waterafvoer doe door zwerfvuil verstopt raakt. Tijdens de Grote Damse Lenteschoonmaak (#GDL23) trekken we met zoveel mogelijk inwoners de straten op om zwerfvuil te verwijderen. Zo maken we onze omgeving proper maar geven we ook een d...

Wanneer

  • za 25 mrt 23
    van 14.00 u tot 16.00 u

Prijs

Gratis (Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge - 0,00 euro)

Waar

naam
Kerk Lapscheure
adres
Lapscheurestraat 18340 Lapscheure (Damme)

Contact

Telefoon
050 28 84 55
e-mail
beleven@damme.be
website
http://www.damme.be/zwerfvuil

Info

Zwerfvuil ontsiert straten, wegbermen, parken en de natuur en brengt ook risico's met zich mee. Denk maar aan dieren of mensen die zich kunnen kwetsen of waterafvoer doe door zwerfvuil verstopt raakt.

Tijdens de Grote Damse Lenteschoonmaak (#GDL23) trekken we met zoveel mogelijk inwoners de straten op om zwerfvuil te verwijderen. Zo maken we onze omgeving proper maar geven we ook een duidelijk signaal aan de vervuilers: we aanvaarden geen vuilmakers!

We rekenen voor deze grote schoonmaakactie op verenigingen, gezinnen, bedrijven, landbouwers, ... om samen de handen uit de mouwen te steken. Sluit u aan door u in te schrijven. We voorzien u van materiaal om het zwerfvuil te verzamelen en te verwijderen.