Beeldreportage Dwars door de Stille Oceaan

De Stille Oceaan beslaat één derde van het aardoppervlak, maar is één van de minst bekende gebieden op onze planeet. De drie grote bevolkingsgroepen, Melanesiërs, Micronesiërs en Polynesiërs, zwierven uit over de honderden eilanden en atollen. Patrick Dewilde brengt dit gebied dichterbij via zijn beeldreportage. Historie, oude culturen, adembenemende natuurpracht, taboes en gebruiken, a...

Wanneer

  • vr 31 mrt 23
    van 19.30 u tot 23.59 u

Prijs

€ 6,00 (Leden Cultuursmakers - 5,00 euro, aan de ingang +1€ - 7,00 euro)

Waar

naam
CC Rostune
adres
Stationsstaat 138340 Sijsele

Contact

e-mail
damme@cultuursmakers.be

Info

De Stille Oceaan beslaat één derde van het aardoppervlak, maar is één van de minst bekende gebieden op onze planeet. De drie grote bevolkingsgroepen, Melanesiërs, Micronesiërs en Polynesiërs, zwierven uit over de honderden eilanden en atollen.
Patrick Dewilde brengt dit gebied dichterbij via zijn beeldreportage. Historie, oude culturen, adembenemende natuurpracht, taboes en gebruiken, alsook Hawaii, de jongste eilandengroep ter wereld met zijn vele actieve vulkanen worden ons voorgeschoteld.
Zin gekregen om mee met ons te genieten van dit fascinerende werelddeel? Schrijf je dan snel in, wij verwelkomen jullie graag.
Tot binnenkort!